In the press

Frokostseminar – ODD Fellow logen, Stortingsgaten 28, Oslo 02. februar 2015 Kl 0800 – 0930

Viscenario er den eneste løsningen som støtte prosjektfasen, Hand over og drift med BIM på nettbrett og mobil i tillegg til web!

Velkommen til enkel bevertning og en god kopp kaffe. Vi presenterer VISCENARIO.

SELTOR har brukt Viscenario Prosjekthotell siden sommeren 2014. Prosjektleder Thomas Willumstad deler sine erfaringer. Viscenarios sjekklistemodul har støttet kvalitetskontrollene og effektivisert administrasjonen rundt KS i prosjekter betraktelig. I tidligere prosjekter har nødvendig og oppdatert informasjon kun vært tilgjengelig via PC-en på kontoret. Med Viscenario har nå alle prosjektdeltagere oppdatert informasjon via mobiltelefonen og nettbrett til enhver tid.

Pål Lien, daglig leder i NORSKAND deler sine erfaringer ved å bruk av Viscenario i innsamling og overlevering av FDV-dokumentasjon på 17 kjøpesentere. Standardisering av innsamling og overlevering på nettbrett eller web, sparer Norskand for minst 30 timer per prosjekt.

Anne Varden, adm dir på QUALITY HOTELL & SPA, Norefjell, Norges største hotell, forteller om hvordan Viscenario gjør hotellets driftsstab mer effektive i den daglige driften. De sparer en hel time daglig per vaktmester bare i administrasjon av driftsoppgaver når de bruker Viscenario.

Det blir kort oppsummering etterfulgt av mingling kl 09:30

Påmelding: bente@viscenario.com

No-show fee på kr 300 om du ikke avbestiller innen 30.januar

VISCENARIO AS, HOLGERSLYSTVEIEN 1E, 0280 OSLO, NORWAY PHONE: +47 95 22 11 27

  • Publisher: Beate - Viscenario
  • Published on: 01.12.2015
Share

" Viscenario the mobile platform for Project collaboration to FM "