In the press

Beate Størkson blant finalistene til Oda-prisen

Portrett BEate fotograf Tom bAllerede som 25-åring etablerte Størkson selskapet SaveIT, som hun i 2007 solgte til Software Innovation. Da hadde selskapet 28 ansatte og en omsetning på 40 millioner. I dag leder hun IKT-selskapet Viscenario der hun selger tekniske systemer hun har utviklet for eiendomsbesittere, driftsselskaper, entreprenører og utleiefirmaer.

Viscenario ble etablert i 2012 da Størkson, sammen med Janne Aas-Jakobsen, så behovet for en online samhandlingsløsning som effektiviserer drift og informasjonsoppfølging av bygg fra prosjekt til drift/ettermarked.

– Vi har lært hvordan bygg fungerer og har perfeksjonert funksjoner som sparer tid og effektiviserer beslutningstaking» sier Størkson.

– Det er mange funksjoner vi kunne lagt til, men Viscenario er ikke en “nice to have feature”, det er en app for å målrettet effektivisere prosessen fra prosjekt til drift av bygget, fortsetter hun.

Nominasjonen av Størkson til årets Oda-pris gjør ikke spenningen i tiden fremover mindre.

– Jeg er glad og takknemlig for finaleplassen til Oda-prisen 2015. «ed tidligere vinnere som Beathe Due, Cecilie Vanem, Anita Krohn Traaseth, Merete Asak, Anne Cecilie Fagerlie og Kjersti Wiklund er dette en gjev pris å vinne. Prisen er godt kjent og synliggjør rollemodeller i IT, IKT og Telecombransjen. For meg, er det å bli nominert en ære og stor seier i seg selv, en verdsatt og hyggelig anerkjennelse, avslutter hun.
face
De andre finalistene er Berit Svendsen, konserndirektør i Telenor Norge og Hilde Tank-Nielsen, regiondirektør i EVRY.

kilde : http://www.bygg.no/article/1235393

  • Publisher: Byggeindustrien
  • Published on: 05.04.2015
Share

" Viscenario the mobile platform for Project collaboration to FM "